Terug naar overzicht
2 mei 2024

Klantentevredenheid als zuurstof voor toekomstplannen

De recente berichtgeving via media en sectorfederaties is als ontwikkelaar moeilijk hartverwarmend te noemen met het gebruik van termen als ‘malaise’ en ‘uitstelgedrag’…
Klantentevredenheid als zuurstof voor toekomstplannen
Bij Art of Building steunen we graag de vraag naar betere kwalificaties voor wie in de sector actief is. Een sterk en gekwalificeerd aannemerscollectief en betrouwbare partners zijn trouwens de beste garantie  voor onze klanten. Door zelf te blijven kiezen voor kwaliteit en transparantie zijn we ervan overtuigd ook deze impulsen op onze ontwikkelingsactiviteiten passend te kunnen verwerken. 

En wat de rentes op kredieten betreffen horen we dat kleiner & compacter vaak terugkerende begrippen zijn. De zoektocht naar evenwichten is dus ook hier blijvend.  Duimen maar dat de 6%-BTW regeling voor afbraak en heropbouw straks door de overheid verlengd wordt zodat er perspectief blijft voor zowel kopers als ontwikkelaars. 

Ook bij Art of Building blijven we dus alert, maar blijven we tegelijk investeren in nieuwe projecten. Ook in ons aanbod aan lopende projecten zijn trouwens nog diverse slimme investeringen terug te vinden !   

Projecten in de kijker:

Residentie Switch – 4 grondgebonden schakelwoningen (nog 1 te koop)
Residentie Switch in Poperinge, is rustig gelegen aan de rand van het Burggraaf Frimoutpark en op wandelafstand van de Poperingse Grote markt. Leuke terrasjes, shoppen, onderwijs,.... allemaal op een boogscheut verwijderd.
Deze bestaat uit 4 woningen met 2 of 3 slaapkamers.
De architectuur speelt hier met een strak kleurenpalet en duurzame materialen waardoor er een tijdloze uitstraling wordt gecreëerd

Residentie Neerbeek – 10 lichtrijke appartementen in hartje Bissegem (nog 5  te koop)
In Bissegem, op een boogscheut van Kortrijk, realiseert Art of Building Residentie Neerbeek. Het woonproject combineert de aantrekkingskracht van de stad, met de charme van Bissegem, het dorp aan de Leie.
omvat 10 appartementen met elk zijn eigen karakter en aandacht voor details.
De moderne architectuur zorgt voor veel ruimte en lichtinval. Alle appartementen hebben een terras of tuin. De ondergrondse parkeerplaats met berging en een fietsenstalling maken het plaatje compleet.


Coming soon: 

Project Bruyelhof Bavikhove: in hartje Bavikhove werken we aan de ontwikkeling van 13 kwalitatieve nieuwbouwwoningen binnen 1 site grenzend aan de Bruyelhofstraat.